Τουριστικά αξιοθέατα στο Ciater – the-changes.com

Εάν το αποφασίσετε πηγαίνετε στην περιοχή Ciater, Subangτότε μπορείτε να επιλέξετε μια κατάλληλη τουριστική τοποθεσία από τα πολυάριθμα μέρη που διαθέτει το Ciater και τις γύρω περιοχές.

Ίσως το πιο διάσημο στο Ciater είναι η θερμή πηγή του. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά αξιοθέατα για τουρίστες που δεν είναι λιγότερο ελκυστικά όπως οι εκδρομές με curug, ακόμη και τα ιστορικά μουσεία. Εδώ είναι μια επιλογή από αξιοθέατα που θα μπορούσατε να εξετάσετε:

  1. Τουριστικό αντικείμενο Ciater Hot Spring

Το όνομα του Ciater έχει «νερό που ακτινοβολεί». Αρχικά αυτή η τοποθεσία ήταν σε σχήμα δάσους, αλλά το 1960 έγινε χωριό. Οι εγκαταστάσεις του Ciater Hot Spring είναι μπανγκαλόου, παιδικές χαρές, αίθουσες προσευχής και χώροι στάθμευσης. Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου είναι 22.000 IDR, μετά 80.000 IDR για να μπείτε στην κύρια πισίνα και για να μπείτε στο πολύ απλό μπάνιο είναι 20.000-55.000 IDR.

  1. Ciater Highland Resort

Αυτή η τοποθεσία βρίσκεται στο Jalan Raya Ciater KM 21, Ciater, Subang. Συχνά αυτό το μέρος λέγεται ότι βρίσκεται στο Lembang επειδή είναι κοντά. Οι εγκαταστάσεις που έχετε όταν επισκέπτεστε εδώ είναι καραόκε, πισίνα, Ξενώνας, καφέ και εστιατόριο, ψάρεμα, πίστα τζόκινγκ, κάμπινγκ έξω και πολλά άλλα. Το κόστος εισιτηρίων είναι 10.000 IDR/άτομο με ωράριο 08:00-17:00.

  1. Παραλία Cirewang, LegonKulon

Αυτή η παραλία είναι αρκετά χαρακτηριστική, για να φτάσουν στην κύρια τοποθεσία της παραλίας, οι επισκέπτες πρέπει να πάρουν ένα πλοίο και να περάσουν πρώτα τον ποταμό μαγγρόβιο με ταχύτητα 15.000 IDR για κρουαζιέρα. Αυτή η παραλία μπορεί να βρεθεί Pamanukan, στο Pangarengan, Subang. Για τις εγκαταστάσεις του φαίνεται στάνταρ. Ωστόσο, η εμπειρία της οδήγησης ενός πλοίου μέσα από μαγγρόβια είναι το κύριο αξιοθέατο αυτού του αξιοθέατου για τους τουρίστες.

  1. CurugCibareubeuy

Το CurugCibareubeuy μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για να γεμίσετε τις διακοπές σας. Κατάλληλο για όλους όσοι από το Bandung και το Subang, ή από έξω από την πόλη. Αυτό το μέρος βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Nagrak, Ciater, Subang Regency. Παροχή εγκαταστάσεων σε σχήμα μονοπατιών που ακολουθούνται από οδηγίες, χώρους στάθμευσης, αίθουσες προσευχής, πάγκους, δημόσιες τουαλέτες καθώς και καταλύματα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7.500 IDR/άτομο.

  1. Κτίριο WismaKarya

Το κτήριο WismaKarya είναι μάρτυρας της ιστορίας του ταξιδιού στην ελευθερία. Αυτό το κτίριο ανήκε αρχικά σε έναν Ολλανδό πωλητή καφέ που ονομαζόταν Petter Willem Hofland. Το μουσείο διαθέτει πλήρεις ανέσεις και συλλογές, αν και, για μουσειακή διάσταση, αυτή η περιοχή είναι σχετικά μικρή, όπως το χάλκινο άγαλμα του PW Hofland, η ιστορική παράδοση, τα απολιθώματα μαζί με κάποιες άλλες ομάδες. Βρίσκεται στο Karanganyar, Subang.

  1. Μουσείο Τσαγιού

Αυτή η παράδοση γίνεται πόλο έλξης για τους τουρίστες, που θα σας δώσει μια άλλη τουριστική εμπειρία. Εδώ θα σας ενθαρρύνουμε να αναγνωρίσετε την ιστορία και την ανάπτυξη των ανθέων. Το μουσείο, που βρίσκεται στην Capunagara, Cisalak, Subang Regency, διαθέτει κέντρα με τη μορφή μιας σταδιακής διαδικασίας επεξεργασίας φύλλων τσαγιού. Επίσης, υπάρχει ένα καφέ στο μπροστινό μέρος του εργοστασίου, δημόσιες τουαλέτες, καθώς και χώρος στάθμευσης.

Παρακαλώ επισκεφθείτε Ταξίδι στην Ινδονησία για περισσότερες λεπτομέρειες.