Εξερευνήστε την πόλη Χο Τσι Μινχ για την εντυπωσιακή ενέργεια και τη νυχτερινή της ζωήΟ Χο Τσι Μινχ ή Σαϊγκόν είναι πυκνοκατοικημένη πόλη του Βιετνάμ. Η πόλη πήρε το όνομά της από τον πολιτικό και επαναστάτη Χο Τσι Μινχ. Πρώτα υπηρέτησε ως Πρωθυπουργός και στη συνέχεια Πρόεδρος του Βόρειου Βιετνάμ. Σήμερα, η πόλη είναι αναγνωρισμένη για τα ιστορικά της μνημεία που περιλαμβάνουν γαλλικά κτίρια. Με έμφαση στα μουσεία, τις γκαλερί τέχνης, τους κήπους, τη μουσική και το θέατρο, τις παραλίες, η πόλη έχει πολλές επιλογές για να απολαύσουν οι τουρίστες.

Η πόλη της Σαϊγκόν διαθέτει επίσης πολύ καλά εστιατόρια που προσφέρουν βιετναμέζικη κουζίνα. Έτσι, δεν είναι μόνο αρχιτεκτονική ξενάγηση, αλλά περιήγηση για φαγητό προωθείται εξίσου. Σας βοηθά να εξερευνήσετε και να κατανοήσετε νόστιμα τρόφιμα και ποτά που είναι αποκλειστικά διάσημα στο Χο Τσι Μινχ. Υπάρχουν ειδικά πακέτα για Εκδρομές για φαγητό Χο Τσι Μινχ που σας μεταφέρει σε δρόμους και αγορές, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα είδη πιάτων.

Εκτός από αυτό, εδώ είναι μερικά ακόμη πράγματα που μπορείτε να εξερευνήσετε στο Χο Τσι Μινχ –

  • Εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε τη φθηνότερη μπύρα σε σύγκριση με όλες τις άλλες μπύρες σε όλο τον κόσμο.
  • Είτε πρόκειται για εστιατόριο κορυφαίας κατηγορίας είτε για πλανόδιο πωλητή. Η κουζίνα του Χο Τσι Μινχ σας δίνει μια αυθεντική αίσθηση.
  • Η πόλη έχει καφετέρια κάθε 50 πόδια. Επομένως, είναι απαραίτητο να πιείτε τον παγκοσμίου φήμης καφέ του Βιετνάμ.
  • Η πόλη έχει σημειώσει δραστική πρόοδο και είναι γνωστή για τους αρκετούς ουρανοξύστες, τα κτίρια, τα εστιατόρια, τα πάρκα κ.λπ.
  • Τα μπαρ στον τελευταίο όροφο προορίζονται για να απολαύσετε τη νυχτερινή ζωή και τα φώτα της πόλης. Αν μόνο μία μπύρα δεν είναι αρκετή, τότε δοκιμάστε ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο.
  • Το Bui Vien είναι ο διάσημος δρόμος που καλύπτεται από φώτα νέον, μουσική, δράση και ταξιδιώτες που κάνουν στάση. Είναι βασικά ένα μέρος για όσους έχουν άγρυπνες νύχτες.
  • Οι Ben Thanh, Tan Dinh, China Town και Vo Duy Ninh είναι λίγες καλύτερες τοπικές αγορές όπου μπορείτε να αγοράσετε μπαχαρικά, υφάσματα κ.λπ.

Ανεξάρτητα από το πόσο ανεπτυγμένη είναι η πόλη, εξακολουθεί να είναι μια οικονομική πόλη όπου το φαγητό, η διαμονή και η μπύρα είναι αρκετά προσιτά. Τη στιγμή που μπαίνεις στην πόλη, μπορείς να αποκτήσεις πάρτι που αλλάζει τη διάθεσή σου αυτόματα.