Απαραίτητες συμβουλές για τουρίστα κατά τις αγορές στο Tanah Abang Jakarta

Το Pasar Tanah Abang είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο υφασμάτων Τζακάρτα. Αποτελείται από Blok A που άνοιξε το 2005. Μπορείτε να βρείτε όποιο ύφασμα προτιμάτε. Περιλαμβάνει υλικό για παιδιά, εσώρουχα σε στυλ ενηλίκων, μπατίκ, τσάντες, παπούτσια, μοναδικές πολυτελείς μπουτίκ και πολλά άλλα σε φιλική τιμή. Με περισσότερα από 13.000 περίπτερα και 75.000 αγοραστές την ημέρα, το Pasar Tanah Abang είναι το πιο σημαντικό κέντρο υφασμάτων και ενδυμάτων σας στη Νοτιοανατολική Ασία.

Το Pasar Tanah Abang είναι τόσο μεγάλο, μόλις κάνετε μια στάση σε αυτήν την αγορά αυτή τη στιγμή, μπορεί να χαθείτε. Έτσι, ενθαρρύνεται να φτιάξετε ένα εγχειρίδιο» (κυρίως εάν είναι ντόπιοι) που αισθάνονται άνετα με όλα τα φθηνά αγαθά-πεδία μάχης», όπως το Pasar Tanah Abang. Αλλά αν έχετε γενναία ψυχή και θέλετε να δοκιμάσετε τα ψώνια σε αυτήν την αγορά με το No guide, εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Φορέστε άνετα ρούχα

Εξερευνώντας τα περίπτερα Αν και το Pasar Tanah Abang είναι κλιματιζόμενο και τα δάπεδα μπορεί να σας αφήσουν ιδρωμένους και εξαντλημένους. Τζιν, βαμβακερά πουκάμισα και παπούτσια ή σανδάλια συνιστώνται να φορεθούν κατά τη διάρκεια των αγορών σας στο Tanah Abang.

Φέρτε Χρήματα Μετρητά

Καθώς θα είναι δύσκολο να εντοπίσετε ένα ΑΤΜ στο Pasar Tanah Abang. Βάλτε τα χρήματά σας σε διαφορετικές τοποθεσίες. Μερικά στο πορτοφόλι σας, άλλα μέσα στις τσάντες σας για ασφάλεια ή σε θήκες στο πλυντήριο σας.

Άφιξη Νωρίς το πρωί

Φτάστε πριν τις 9 π.μ. καθώς η αγορά είναι ακόμα σιωπηλή και οι πωλητές θα σας προσφέρουν μειωμένο κόστος επειδή σας θεωρούν “penglaris”. Μπορείτε να βρείτε αυτή την ευκαιρία να αγοράσετε πολλά πράγματα και η τιμή θα είναι ακόμα χαμηλότερη!

Οι καθημερινές είναι η καλύτερη ώρα

Επιλέξτε την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε το Pasar Tanah Abang. Αν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, θα είναι καλύτερα για όσους πηγαίνουν στην αγορά τις καθημερινές. Το Σαββατοκύριακο, οι διακοπές ή οι μέρες πριν το Lebaran θα ήταν όταν πρέπει να αποφύγετε αυτήν την αγορά, καθώς είναι πολύ απασχολημένη επειδή πολλοί άνθρωποι (όχι μόνο από την Τζακάρτα) έρχονται στην αγορά.

Ζήτηση με τη λογική τιμή

Εάν θέλετε να παζαρέψετε με τον πωλητή, φροντίστε να θέλετε να πάρετε το αντικείμενο και να αγαπήσετε. Το κόστος μπορεί να μην είναι υψηλό και επομένως θέλετε να χρειάζεστε τη λογική τιμή σας, δεδομένου ότι το Pasar Tanah Abang είναι το κέντρο. Στη συνέχεια, αν παζαρέψετε και ακυρώσετε για να αγοράσετε το προϊόν, ο πωλητής θα στεναχωρηθεί.

Προγραμματισμός πριν από την αγορά

Προγραμματίστε τι θα θέλατε να αγοράσετε. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τον χρόνο σας για να βρείτε τι πρέπει να αγοράσετε όταν φτάσετε στους κατασκευαστές. Το Pasar Tanah Abang είναι τόσο μεγάλο που θα περάσετε λίγο χρόνο ερευνώντας περίπτερα και κάθε όροφο, ένα προς ένα.

Επιπλέον έκπτωση για μαζικές αγορές

Το Tanah Abang είναι γνωστό ως κέντρο χονδρικής. Επομένως, εάν αγοράζετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, συνιστάται. Οι περισσότεροι πωλητές στο Pasar Tanah Abang μπορούν να σας προσφέρουν μια ελκυστική έκπτωση εάν αγοράσετε τουλάχιστον τρία πράγματα, από τους σωρούς (12 αντικείμενα) ή παρτιτούρες (20 είδη). Θα είναι δύσκολο να βρείτε το φθηνότερο κόστος εάν χρειαστεί να αγοράσετε ένα μόνο προϊόν.

Αφήστε τα παιδιά σας στο σπίτι

Μην φέρνετε πια παιδιά μαζί σας. Η αγορά θα μπορούσε να είναι ταραχώδης και γεμάτη κόσμο και αυτό δεν θα άρεσε στα παιδιά.

Προσοχή στους Πορτοφολάδες

Να προσέχετε πάντα τους πορτοφολάδες. Μην φοράτε πολλά αξεσουάρ (κυρίως αν είναι χρυσό), ένα ακριβό ρολόι ή ρούχα που φωνάζουν «Είμαι πλούσιος και φέρνω ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στην τσάντα μου». Φορέστε την τσάντα σας με τρόπο που έχετε τον απόλυτο έλεγχο του σακιδίου σας. Εάν έχετε μαζί σας ένα σακίδιο. Αν επιλέξετε να κουβαλάτε ένα πορτοφόλι, θέλετε να το κρατάτε προσεκτικά, όχι να προσκαλείτε πορτοφολάδες.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την απόδρασή σας στην Tanah Abang Jakarta; Επίσκεψη Υπέροχη Ινδονησίακαι μην χάσετε τη μαγεία!